Essentials Berbuih Pembersih Wajah

Jelas kami menghadapi peduli gel sasaran anda jerawat dan membantu menyembuhkan anda jerawat tanpa merosakkan atau kering kulit anda. Direka khas untuk keseimbangan pH kulit anda, ia juga … Dan juga wajah anda kulit sambil melindunginya dari bakteri.

Mereka juga yang sebarkan bakteria dan meningkatkan kemungkinan baru wabak. Membersihkan dan kering kulit anda dan memohon topikal produk jerawat dan pelembap. Mengikuti anda kulit rutin untuk memberikan dirimu kesempatan terbaik untuk membersihkan kulit anda dan mencegah baru jerawat. Yang biasa mitos mengatakan bahawa berjemur membersihkan kulit. Pendedahan yang berlebihan untuk UV cahaya matahari meningkatkan risiko kanker kulit, kedutan dan penuaan.

Memilih bebas minyak, pelembab yang berlabel seperti bukan komedogenik. Pelembab yang baik melembabkan dan lembut kulit, menciptakan penghalang untuk mencegah kehilangan air dari permukaan kulit. Pelembap untuk orang-orang cenderung untuk jerawat boleh juga mengandungi ramuan dengan anti radang seperti lidah buaya dan penyihir hazel. Menggunakan pelembap dua kali sehari selepas mencuci muka anda untuk hasil yang terbaik. Tambah minyak produk kecantikan anda kulit rutin untuk kulit berseri. Jika anda mempunyai berminyak, rambut berminyak, mencuci setiap hari untuk mengurangkan risiko jerawat.

Anda tahu bahawa anda harus menghindari mencuci muka, yang mengandungi minyak dan lain-lain agresif bahan kimia, dan peraturan yg sama berlaku untuk kosmetik. Mengelakkan krim yayasan dan produk-produk yang mengandungi minyak. Sebaliknya, memilih mineral-berdasarkan yayasan dan cermin solek. Ini produk boleh longgar atau ditekan, tetapi mereka lebih ringan daripada krim-berdasarkan produk. Membaca label dan memilih” tidak komedogenik ” produk yang tidak menyumbat liang. Mandi dan pelindung matahari juga harus bukan komedogenik.

Jauhkan tangan anda dari wajah anda untuk kulit yang lebih jelas. Saya telah mencuba banyak produk selama bertahun-tahun untuk berurusan dengan saya ultra-kulit sensitif. Tapi tahun ini aku punya ruam yang bermula di tangan saya dan hanya tidak akan pergi jauh. Ia merebak ke pelukanku, muka, badan dan kulit kepala selama beberapa bulan. Selepas semua, alergi yang disarankan produk ini setelah melihat doktor, pakar kulit dan allergists selama berbulan-bulan dan cuba segala-galanya mereka.

Ini mungkin tampak berlebihan, tapi sebelum anda lakukan scrub, kau mau yang bersih kanvas supaya gosok bisa fokus pada menggali kotoran degil dan minyak yang lebih mendalam dalam liang anda. Silap mata adalah untuk membuang lapisan sel-sel kulit mati dan kotoran yang blok anda liang — dan cahaya semula jadi kulit anda. Produk dengan alfa hidroksi dan laktat asid perlahan-lahan terkelupas untuk membuat anda terlihat berseri-seri. Gaya rambut produk diserap dengan sarung bantal anda dan kemudian dipindahkan ke kulit anda-jika mereka tidak dibersihkan di pagi hari, mereka akan menyumbat liang anda sepanjang hari. Untuk anda pra-sekolah dobi, cuba sesuatu pemutihan yang akan membantu anda bangun kulit anda. Jika anda mendapati ia sukar untuk mendapatkan di pagi hari, bertenang mencuci muka boleh membantu kau terlihat benar-benar hidup.